0 Produkter
0 kr

Vilket kapell ska jag välja

Silvertech

Är ett kapell gjort för att användas såväl innomhus som utomhus. Duken är tät, lätt och smidig, tar liten plats när den är ihopvikt. Kapellet är försett med ventiler på taket för att låta kondens ventilera ut. Sömmarna kan läcka lite vatten varför man bör välja detta kapell framförallt när man vill ha ett kapell man ämnar ta av och på ganska ofta.

 

Aerotech

Ett kapell framförallt ämnat för utomhusbruk men det fungerar naturligtvis även innomhus. Duken är en trelagers non wowen duk, den är vattentät och har den förmågan att den andas och släpper ut ev kondens genom tyget, kapellet är även försett med ventiler på taket. Detta kapell bör man välja om man ämnar förvara bilen ute under längre perioder.

 

Prestige

Ett kapell framförallt ämnat för utomhusbruk men det fungerar naturligtvis även innomhus. Duken är en fyrlagers non wowen duk med mjuk insida, den är vattentät och har den förmågan att den andas och släpper ut ev kondens genom tyget. Detta kapell bör man välja om man ämnar förvara bilen ute under längre perioder.

 

Poly Cotton

Ett dammskydd avsett för inomhusbruk

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.